21. OKTÓBER – Svetový deň jablka
Žlté, zelené, červené, sladké, kyslé, malé, veľké .... plné vitamínov, vlákniny, výnimočnej chuti... Domáce odrody jabĺk dopestované na Slovensku sú obľúbeným, regionálnym ovocím. A či sú aj sezónne? Ich konzumácia sa odporúča CELOROČNE. Čo si dáš na desiatu? My všetci dnes jabĺčko ... Aj zajtra, aj pozajtra ....
Koordinátor aktivity: PhDr. Iveta Vidi, PhD., zástupkyňa riaditeľky školy
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
|
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |